ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Vatan Anaokulu

Nis

Öğrencilerimizle keyifli zaman geçirebilmek adına sinema gezisi düzenlenmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

''Atık Materyalleri Geri Dönüştürüyorum'' Projesi ile öğrencilerin evdeki atık materyalleri değerlendirerek aileleriyle birlikte sınıf ortamında oyuncak tasarlamaları sağlandı.

Nis

BİGEP kapsamında okul bahçesinde piknik yparak öğrencilerimizle birlikte baharın gelişi kutlandı.

Nis

Okul Rehber Öğretmenimiz ve Psikolojik Danışmanımız Şeyda ERGÜL tarafından  Okul Öncesi Dönemde Anne Baba Tutumları ve Sağlıklı Sınır Koyma konularını kapsayan veli semineri verilmiştir.

Nis

Dans eden mısırlar deneyi yapıldı. Bütünleştirilmiş sanat etkinliği ile patlamış mısırlar yapıldı.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ve BİGEP kapsamında sınıflarda uyaklı kelimeleri bulma etkinşiği gerçekleştirildi. Tematik hikaye kartları hazırlandı.

Mrt

''Sıcak Çikolata ile Bir Anı'' Anne-baba ile geçirilen kaliteli zaman geçirmenin çocuğun beyin ve duygusal gelişimine önemli  ölçüde etkilemesi ve yteişkin ile güvenli  bir bağ kurmasını sağlamayı  amaçlamaktadır. Sıcak bir içecek eşliğinde anne ve babası çocucuğun küçüklüğünde yaşadığı eğlenceli bir anıyı çocuğa anlatarak eğlenceli  zaman geçirmeleri hedeflenmiştir.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında Hazırlanan Tematik Hikaye Kartları '' SÖYLE-ÇİZ'' Etkinliği

Mrt

Öğrencilerimize Çevre Bilinci Kazandırma Çalışmaları Kapsamında Fidan Dikme Etkinliği Gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda BİGEP Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık destek eylem planı kapsamında Karaköprü Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle öğretmenlerimize yönelik Yaratıcı Drama, Ritim ve Etkili İletişim Atölye çalışması yapılmıştır.

Mrt

Urfa'nın Değerli Halk Aşığı  Aşık Ümit Yaşar Doğru Okulumuzda Müzik Dinletisi gerçekleştirmiştir.

Mrt

Okul Öncesi Dönemde Teknoloji kullanımı nasıl olmalı, Teknolojiyi Bilinçli Kullamanın yolları nelerdir, Teknoloji  Bağımlılılığı Nedir, Bağımlılığı yenebilmek adına yapılabilecek çalışmalar nelerdir, sorularına cevaplar bulabilmek adına okul Rehberlik  Servisi tarafından seminer düzenlendi.

Mrt

Geçmişte oynalılan ve unutulmaya yüz tutmuş  oyunların tekrar gün yüzüne çıkarıp çocuklarımızın bu oyunları tekrar oynayarak günümüz teknoloji vb bağımlılıklardan korumak amacıyla proje hayata geçirildi.

Mrt

Velilerimiz okula davet edilerek kendi çocukluk çağlarında dinledikleri masalları gelip  sınıfta anlatarak kuşaktan kuşağa aktarılması amaçlandı.